Klubb Lennart i Umeå

För alla er som läser den här bloggen, och som kommer befinna er i Umeå den här veckan, så är det obligatorisk närvaro på Scharinska under onsdagskvällen/natten. Den första av fem fortsättningar av Klubb Lennart går av stapeln, med fritt inträde och (förmodat) fantastisk musik. Nedan följer mer information, hämtat från Scharinskas hemsida.

Hej!

Onsdag 19 augusti

KLUBB LENNART

Den första hyllningskvällen till Lennart Persson, den nyligen bortgångna skribenten, inspiratören och musikmissionären, blev oerhört lyckad. Därför är vi glada att kunna meddela att arrangemanget får en präktig fortsättning: under hösten blir det hela fem klubbkvällar i samma musikaliska anda på Scharinska! Samtliga med gratis inträde!
Premiären för Klubb Lennart sker onsdagen den 19 augusti, och vi utlovar – precis som förra gången – en hel drös upplyftande, sorgsna, svängiga och allmänt knäckande skivor med rock’n’roll, blues, new wave, power-pop, sydstatssoul, garagerock, rockabilly, rootsreggae, country, pubrock och mycket, mycket annat….
Bakom skivspelarna: Henrik Lång, Nils Fredriksson, Stefan Nilsson och Michael Stenlund. Samt kanske en eller annan hemlig gäst.

Entré: fri entré, Ålder: 20år, Tid: 21.00-02.00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s